Ruma krēms

Visu desertu smalkākais un gardākais rotājums ir krējums. Šodien mēs vēlamies dalīties ar jums krēma receptē, kura garša apreibina burtiskā un pārnestā nozīmē.

Ruma krēms ir ne tikai maigas struktūras un pārsteidzoša aromāta kombinācija, bet arī vienkāršs deserta papildinājums, kas prasa minimālu laiku. Lai izdarītu visu, mums vajadzēs 10 minūtes.

Sastāvdaļas:

250 g saldais krējums

2 ēdamkarotes rums

Vanilīns pēc garšas

120 g cukurs

1 ēdamkarote kakao

Pagatavošana:

1.Saldo krējumu (33%), cukuru un vanilīnu ieber vienā traukā un sakul. Masai pievieno kakao un samaisi krēmu. Pēc tam sakul līdz viendabīgai masai.

2. Esi uzmanīgs ar kulšanas laiku. Kul tik ilgi, kamēr nepazūd kunkuļi, bet ne ilgāk. Beigās pievieno rumu un samaisi krēmu ar konditorejas slotiņu. Vislabāk derēs tumšās ruma šķirnes.

Starp citu, rumu šajā receptē var aizstāt ar konjaku vai jebkuru saldu liķieri. Šis krēms būs lielisks kūkas rotājums, kūkas papildinājums vai neatkarīgs kārums. Lai veicas ēdiena gatavošanā!

avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment